Warning: A non-numeric value encountered in /customers/3/6/3/m2matchprofessionals.nl/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5763

Missie

Onze dienstverlening bestaat uit Detacheren en Werving & Selectie. Wij verbinden opdrachtgevers met de juiste professionals.
We tonen belangstelling, zijn geïnteresseerd in wat zij doen en wensen. We verdiepen ons in hun vraagstukken en doen er alles aan om de juiste oplossing te bieden. Een instelling die gewaardeerd wordt en ons geschikt maakt mee te mogen helpen met het vinden van de juiste specialisten en de juiste mensen.

Met passie bemiddelen wij zelfstandige professionals voor interim opdrachten en houden ons bezig met ‘searching’ en kandidaatselectie voor vaste banen.

Visie

Organisaties hebben behoefte aan de juiste tijdelijke en permanente specialistische capaciteit. Het gaat veelal op specifieke vraagstukken binnen projectmatige omgevingen. Voor de langere termijn wordt beroep gedaan op nieuwe medewerkers voor vast dienstverband.
Wij zijn dé matchmaker wanneer het gaat om verbinden van professionals met tijdelijke opdrachten en vaste banen.

Wij zien dat er alleen gekozen wordt voor de beste specialisten, voor kwalitatief hoogwaardige zelfstandige professionals en vaste medewerkers. Voor vakspecialisten die kennis, inspiratie en nieuwe energie meenemen en daarmee organisaties verder brengen.